Minor de 17 ani, dispărut de luni dimineață

În data de 27 iunie 2022, în jurul orei 10:00,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizaţi de o femeie din localitate cu privire la faptul că, în data de 27 iunie 2022, în jurul orei 07:00, fiul său, LEAHU SAMUEL CORNELIU, în vârstă de 17 ani, din Petrila, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării voluntare, minorul purta următoarele accesorii de vestimentație: pantaloni jeans de culoare albastră, pantofi sport de culoare neagră, tricou de culoare neagră, ochelari de soare.

Minorul prezintă următoarele semnalmente: 1.80 m. înălțime, greutate aproximativ 70 kg., ochi căprui, păr șaten/castaniu, forma feței alungită, bărbia rotundă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.