Modalitatea de calcul a impozitului pe venitul realizat din tranzacţii imobiliare în 2023, în noua versiune a paginii de internet a Camerei Notarilor Publici Bucureşti

Modalitatea de calcul a impozitului pe venitul realizat din tranzacţii imobiliare încheiate în 2023 se regăseşte în noua versiune a paginii de internet a Camerei Notarilor Publici Bucureşti, de unde pot fi descărcate şi cele mai utilizate cereri în procedurile notariale. De asemenea, pot fi aflate informaţii cu privire la desfăşurarea concursurilor de admitere în profesie.

„Noua interfaţă a site-ului www.cnpb.ro al Camerei Notarilor Publici Bucureşti (CNPB) oferă un acces facil la informaţiile şi serviciile notariale oferite publicului, precum plata impozitului datorat pe venitul realizat din vânzări imobiliare încheiate în anul 2023, aplicarea apostilei sau supralegalizării, taxele notariale¸ avantajele procedurilor notariale faţă de procedurile judecătoreşti”, aunţă CNPB.

Cele mai utilizate cereri în procedurile notariale pot fi descărcate direct de pe site din secţiunea ”Formulare cereri”, iar la rubrica „Întrebări frecvente” sunt răspunsurile la cele mai frecvente solicitări notariale.

„Pentru cei care doresc să urmeze o carieră notarială, rubrica „Cum devin notar” publică în mod constant date cu privire la desfăşurarea concursurilor de admitere în profesie”, transmit reprezentanţii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.

În cadrul site-ului sunt şi informaţii despre acţiunile notarilor din Camera Notarilor Publici Bucureşti, despre ziarul on-line, Notar de Bucureşti, sau despre Fundaţia Notar 2006, despre voluntariat  sau acţiunile de fundraising, despre rolul şi atribuţiile pe care le are un notar public.

„Site-ul www.cnpb.ro este un instrument util şi facil pentru accesul la serviciile notariale”, precizează CNPB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *