Multe nereguli pe drumurile publice depistate de polițiștii hunedoreni

În data de 11.04.2020, în jurul orei 13:55, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni, autourismul condus de un bărbat de 50 de ani, din Lupeni, care nu  deţinea permis de conducere.

În data de 11.04.2020, la ora 14:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Haţeg  au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Rîu de Mori, care conducea pe DJ686, în localitatea Suseni, fără a poseda permis de conducere, o motocicletă neînmatriculată.

În data de 11.04.2020, la ora 01:00, poliţiştii  Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Hațeg s-au sesizat  din oficiu despre faptul că pe bulevardul Nicolae Titulescu, din  Hațeg, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Sălașu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Hațeg, a fost implicat într-o tamponare (eveniment accident rutier soldat cu pagube materiale), după care, la solicitarea poliţiştilor, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice de sânge.

La data de 11.04.2020, în jurul orei 11:00,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cârjiți au identificat în trafic, pe DJ 708E, în comuna Cârjiți, un tânăr de 18 de ani, din comuna Peștișul Mic, care conducea un motoscuter. În urma verificărilor acestuia în bazele de date ale Poliție Române, poliţiştii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

La data de 12.04.2020, în jurul orei  00:20, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au depistat în trafic, pe raza comunei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Simeria, fără ocupație, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit plăcuțele de înmatriculare aplicate pe autoturismul condus de tânăr aparțin unui alt autovehicul.

În data de 12.04.2020, în jurul orei 20:45, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Hațeg au identificat un bărbat de 33 ani, din orașul Hațeg, care a condus un autoturism pe raza orașului Hațeg fără a poseda permis de conducere.

 În data de 12.04.2020, în jurul orei 21:15, poliţiştii au identificat în trafic un bărbat de 51 de ani, din Orăștie, care conducea un autoturism pe raza municipiului Orăştie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat să se deplaseze la unitatea medicală din localitate, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

La data de 12.04.2020, în jurul orei 01:50, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani, din Deva, care conducea un autoturism pe raza municipiului Deva, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice şi avea  permisul de conducere reținut.

Totodată, bărbatul a refuzat să se supună procedurii prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, cu toate că i s-a adus la cunoștință faptul că refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre  biologice constituie infracțiune.

Acelaşi bărbat, în data de de 11.04.2020, în jurul orei 23:55, a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce conducea un atutoturism pe raza municipiului Deva, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, la data de 12.04.2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Deva au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, față bărbat, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere  pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 13.04.2020, în jurul orei 00:20, polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din Uricani, care conducea un autoturism pe raza orașului Uricani (pe D.N.66 A), iar în urma efectuării testării alcoolscopice, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.