Municipalitatea de la Petroșani caută constructori

Municipalitatea de la Petroșani caută constructori care să execute lucrările de anvelopare ale mai multor imobile de pe raza localității. Sunt proiecte pe fonduri europene, iar până acum au avut loc mai multe proceduri de acest gen, însă, unele fără rezultat. În alte cazuri municipalitatea a reușit să atribuie doar câte un lot, adică câte un bloc unde să se execute lucrările de eficientizare termică.

De această dată, municipalitatea de la Petroșani caută un constructor care să execute lucrări de reabilitare la 2 blocuri de locuințe respectiv, Bloc 3 str. Aleea Poporului (Lot 1) și Bloc 19 str. General Vasile Milea (Lot 2) în vederea creșterii eficienței energetice a acestora și a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentațiilor tehnice pentru obiectivele de investiții.

Prin achiziționarea contractului/contractelor de lucrări se are în vedere proiectarea, inclusiv verificarea tehnică a proiectelor și execuția lucrărilor pe loturi. Contractul inițial a cuprins trei loturi, însă, în cazul unui bloc atribuirea contractului a avut loc anul trecut.

1.539.776 lei este valoarea contractului de lucrări, iar ofertele se pot depune până în data de 8 aprilie.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *