Nereguli pe drumurile publice, depistate de polițiștii hunedoreni

În data de 04.04.2020, la  ora 20:30, poliţiştii Formațiunii Rutiere Haţeg au oprit pentru control un autoturism care se deplasa spre strada Libertății, din Haţeg.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani,  în comuna Băuțar, județul Caraș-Severin, care nu poseda permis de conducere.

De asemenea, întrucât bărbatul nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere din care să reiasă motivul pentru care se afla pe stradă în acel moment  (nerespectând măsura impusă prin Ordonanța Militară nr. 3/2020), acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

 În data de 04.04.2020, în jurul orei  23:45, polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani,  din municipiul Petroșani, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, având o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 05.04.2020, în jurul orei 23:10, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au observat, pe raza satului Crăciunești, o motocicletă de tip cross, al cărei conducător, la vederea autospecialei de poliție, a virat dreapta, pe un teren viran.

Conducătorul motocicletei a fost identificat imediat de poliţişti (la o distanță de circa 20 de metri de drumul betonat, motocicleta fiind răsturnată). Acesta este un tânăr de 20 de ani, care a declarat că nu posedă permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Conducătorul motocicletei a fost condus la sediul Postului de Poliție Vețel, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 În data de 05.04.2020, în jurul orei  17:20, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Independenței, din municipiul Vulcan, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un ATV care nu avea montată plăcuța cu numărul de înregistrare sau înmatriculare.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că autovehiculul în cauză nu este înmatriculat, iar în cazul tânărului, testarea pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive a indicat un rezultat pozitiv (ulterior fiindu-i recoltate probe biologice în vederea determinării  naturii substanțelor consumate).

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *