Nesiguranță în traficul rutier

În data de 25.02.2021, în jurul orei 08:25, poliţiştii rutieri au oprit în trafic pe DN66 (la km 208), autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Călan. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,87 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, în calitate de conducător auto, în dimineața zilei de 25.02.2021, în intervalul orar 07:20-08:00, a efectuat un transport de elevi la o unitate de învăţământ.

 

La data de 25.02.2021, în jurul orei 20:30, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, un bărbat de 36 de ani, din Deva, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Acesta a  prezentat pentru control un document fals tip permis de conducere. Totodată, fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,44 mg/l, alcool în aerul pur expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals și  conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

 

În data de 25.02.2021, la ora  08:15, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu,  din municipiul  Lupeni, autoturismul condus de 37 de ani, din Lupeni.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul figurează  înregistrat ca având permisul de conducere cu restricții (reținut).

 

În data de 26.02.2021, în jurul orei 01:00, polițiștii au oprit în trafic  un autoturism care circula pe strada Viitorului, din Lupeni, fiind condus de tânăr de 22 de ani, din municipiul  Vulcan. În urma  verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că cel aflat la volan nu este înregistrat ca deținător  de permis de conducere.

 

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *