NEWS ALERT: ACCIDENT rutier cu 7 victime la Bănița

În zona Merișor-Bănița a avut loc, în urmă cu câteva minute, un accident rutier, în care au fost rănite patru persoane. Victimele sunt conștiente. În acest moment intervin o ambulanță a SAJ Hunedoara și trei echipaje SMURD.

Update 12:40: 7 victime sunt victime ale accidentului, patru femei și trei bărbați. Toate persoanele sunt conștiente și cooperante și au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor din Petroșani.

Două femei, de 40 și 39 de ani, prezintă multiple plăgi escoriate și contuzii la nivelul membrelor superioare. O altă femeie, de 58 de ani, prezintă un traumatism cranio-facial și o contuzie la umărul drept, iar femeia de 63 de ani are un traumatism cranian, cu pierderea stării de conștiență și un traumatism toraco abdominal. Victime în accident aumai fost și un tânăr de 18 ani, cu un traumatism toracic și de bazin, un bărbat de 61 de ani, cu traumatism cranian și de torace; un bărbat de 27 de ani, cu o contuzie la mâna dreaptă și de bazin.

Au intervenit trei echipaje SMURD, de la Petrila, Petroșani și Baru Mare, o ambulanță cu medic de la Petroșani și o ambulanță de transport aflată în trafic.

…știre în curs de actualizare

foto: arhivă

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *