NEWS ALERT: Mal surpat peste trei muncitori (FOTO și VIDEO)

Trei persoane au fost prinse sub un mal care s-a surpat, în zona Peșterii Bolii. Din primele informații, este posibil ca toate trei victimele să fie decedate. Echipajele de intervenție sunt la caz.

„Din primele informații ar fi vorba despre trei persoane surprinse de surpare în timp ce efectuau lucrări pentru un pod feroviar. La fața locului au fost deplasate două  autospeciale de descarcerare și o ambulanta SMURD. De asemenea,  a fost deplasat în zonă și un container multirisc, dotat cu echipamente de asigurare și stabilizare ce permit derularea acțiunilor de căutate salvare în medii greu accesibile”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Adrian Bozdog, șeful ITM Hunedoara, a declarat că evenimentul va fi cercetat ca un accident colectiv de muncă.

”Deocamdată sunt la fața locului. Este vorba despre trei persoane, angajate ale unei firme din Onești, care lucrau la consolidarea unui pod de cale ferată în zona Peșterii Bolii. Sunt trei persoane decedate, se pare, cercetarea continuă. Noi facem cercetarea evenimentului, va fi cercetat ca accident colectiv. Încadrarea o vom face la finalul cercetărilor”, precizează șeful ITM Hunedoara.

Echipele de intervenție lucrează pentru a-i scoate pe cei trei muncitori prinși sub un mal de pământ în zona Peșterii Bolii.https://www.replicahd.ro/news-alert-mal-surpat-peste-trei-muncitori-foto/

Posted by Replica – INFO HD on 4 Noiembrie 2017

…știre în curs de actualizare

foto: ISU Hunedoara

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *