NEWS ALERT: Un copil de 12 ani s-a electrocutat la Hunedoara, în zona Combinatului

Un copil de 12 ani s-a electrocutat în zona Combinatului din Hunedoara. În prezent, copilul se află la Unitatea de Primire a Urgențelor de la spitalul din Hunedoara și va fi trimis cu elicopterul la Timișoara.

”În jurul orei 9:30, la Hunedoara, a avut loc un incident în urma căruia un băiat de 12 ani a fost electrocutat. La locul incidentului a ajuns un echipaj SAJ cu medic. Copilul era conștient, dar prezenta un traumatism cranian cu o posibilă fractură craniană, un traumatism toracic și o arsură de gradul doi pe membrele superioare. Se pare că incidentul a avut loc în Combinat, sup pod”, a declarat dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara.

Reprezentanții IPJ Hunedoara precizează că băiatul s-a elctrocutat după ce a pus piciorul pe cablul rețelei electrice de la calea ferată.

”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că în jurul orei 9:00, un minor de de 12 ani, care mergea spre domiciliu și traversa podul de peste râul Cerna, ce face legătura cu halda de zgură, s-a aplecat peste pod și și-a pus piciorul pe cablul rețelei electrice de la calea ferată. Acesta s-a electrocutat și a căzut de la înălțimea de 6,5 metri, pe terasamentul căii ferate”, a declarat Laura Năstase, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *