Nicio medie de 10 la Evaluarea Națională în județ

Niciun absolvent de gimnaziu din județul Hunedoara nu a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Primele rezultate au fost afișate, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se depună și eventualele contestații.

Cea mai mare medie din județul Hunedoara este 9,95. Doi absolvenți de gimnaziu au reușit să obțină cele două medii de 9,95. Este vorba de un absolvent al Colegiului Național Decebal din Deva și un elev al Școlii Gimnaziel Mircea Sântimbreanu din Brad.

De cealaltă parte, cea mai mică medie din județ este 1,80, aceasta fiind obținută de un elev al  Școlii Gimnaziale nr.  1 din Lupeni.

Contestațiile pot fi depuse în cursul acestei zile (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și miercuri, 30 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. Candidații care depun/transmit contestațiile prin mijloace electronice completează, semnează și depun/transmit tot prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 4 iulie.

Situația generală din județul Huendoara poate fi consultată http://evaluare.edu.ro/Evaluare/CandFromJudIAD.aspx?Jud=22&Poz=0&PageN=1

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *