Tiberiu Iacob Ridzi și-a depus candidatura pentru un nou mandat

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul în exercițiu al municipiului Petroșani, și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea localității. Iacob Ridzi a fost însoțit de echipa pe care și-a format-o pentru viitorul consiliul local. Tiberiu Iacob Ridzi a pornit în această cursă cu un program bazat pe continuitate și implementarea unor noi proiecte pentru dezvoltarea localității.

”Astăzi am depus candidatura atât la funcția de primar cât și pentru consilier local. PNL are o echipă de profesioniști atât la consiliul local Petroșani cât și la CJ Hunedoara. În legătură cu lista noastră de consilieri și dacă o luăm de la 1 la 24 și dacă o luăm de la 24 la 1, oamenii sunt la fel de valoroși. Toți oamenii care sunt pe această listă au demonstrat prin profesiile lor  că sunt oameni corecți, valoroși și care sunt respectați . Le mulțumesc colegilor mei pentru că au acceptat să vină alături de mine și de echipa PNL și cu siguranță în 27 septembrie ne vom revedea câștigători la Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Petroșani.

Alături de Tiberiu Iacob Ridzi a fost și Adrian Nicolae David, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Adrian David a spus că va acorda o atenție deosebită municipiului Petroșani, dacă va ajunge președinte al CJ Hunedoara.

”Este o zi importantă pentru PNL și pentru echipa noastră de la Petroșani. Pentru municipiul Petroșani am făcut o promisiune, și aceasta e că pentru mine ca viitor președinte al CJ Hunedoara datoria mea numărul unu este legată de Petroșani și de Valea Jiului. Acest lucru pentru că în ultimii patru ani am fost pe ultimul loc în ceea ce privește importanța acordată de către conducerea Consiliului Județean Hunedoara. Au fost patru ani furați pentru Petroșani și pentru Valea Jiului și noi acum candidăm pentru a reface decalajul în dezvoltare și nedreptățile care au fost făcute”, a declarat Adrian David candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Hunedoara.

3243 de semnături au fost depuse pentru înscrierea candidaturilor la funcția de primar și cele de consilieri locali. Pe listele pentru Consiliul Local o proporție de 30% o reprezintă tinerii.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *