Noi controale pe râurile din județ

Comisarii Gărzii de Mediu, însoțiți de jandarmi și polițiști, au efectuat noi controale pe râurile din județ. S-au aplicat 12 sancțiuni și amenzi în valoare de 4800 de lei.

În perioada 18.05.2020 – 29.05.2020 comisari din cadrul Garzii de Mediu Hunedoara au efectuat o serie de controale pe raza județului Hunedoara împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice și a Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, Filiala Regională Transilvania pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordinului nr. 43/310/2020, privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2020.


„Au fost efectuate un număr total de 10 controale, au fost identificate un număr de 8 persoane care au încălcat prevederile legale privind pescuitul sportiv/recreativ, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale dintre care 4 avertismente și 8 amenzi în valoare totală de 4800 lei”, arată Garda de Mediu Hunedoara.


Chiar dacă perioada de prohibiție generală a încetat începând cu data de 03.06.2020 aceste controale vor continua.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *