Noi posturi pentru medici, psihologi și asistente, la centrele din subordinea DGASPC Hunedoara

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale. În total, 13 posturi au fost scoase la concurs.

Astfel se caută medic, grad specialist în cadrul Serviciului evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap – 1 post; medic, grad specialist în cadrul Secretariatului comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap – 1 post; medic, grad specialist (balneofizioterapie) – ½ normă în cadrul Centrului de zi de recuperare pentru adulți Deva – 1 post; medic, grad specialist în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr.1 Păclișa – 1 post.

DGASPC Hunedoara mai organizează concurs pentru posturi de medici cu jumătate de normă în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Brănișca – 1 post;); Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Bretea – Strei – 1 post; Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Geoagiu – 1 post; Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Petrila – 1 post; La Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Uricani a fost scos la concurs un psot de medic cu normă întreagă.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara mai recrutează asistent social, grad debutant în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr.3 Păclișa – 1 post; asistent social, grad practicant în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Bretea – Strei – 1 post.

Se mai caută doi psihologi cu grad stagiar la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr.3 Păclișa  și la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Geoagiu – 1 post.

În data de 11 august 2021 are loc proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fie comunicate ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *