Nou consilier local al PNL, la Primăria Hunedoara

Partidul Național liberal va avea un nou reprezentant în legislativul hunedorean.

Daniela-Maria Logofătu este cea care va ocupa funcția de consilier local, din partea Partidului Național Liberal și în cadrul ședinței Consiliului Local, de astăzi, ea a depus jurământul.

Daniela-Maria Logofătu este de profesie inginer și a devenit membru al Partidului Național Liberal din anul 2010. A fost președinte al organizației de tineret TNL municipiul Hunedoara, în perioada 2012-2016, șef cabinet parlamentar din 2013, iar în prezent deține și poziția de secretar general al organizatiei locale PNL Hunedoara.

“O zi cu emoții. Sunt onorată să fac parte din echipa consilierilor locali ai PNL din municipiul Hunedoara. Este o responsabilitate uriașă și îi asigur pe locuitorii minicipiului Hunedoara ca voi face tot ce îmi stă în putere să îi reprezint cu demnitate”, a declarat Daniela-Maria Logofătu pentru Replica.

Liberalii dețin 8 mandate de consilieri la Hunedoara și reamintim că Daniela-Maria Logofătu îl înlocuiește pe Marius Filiche, care, la începutul acestei luni, și-a anunțat retragerea din politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *