“Nu-i mai șicanați pe românii care muncesc!”

PSD a umplut administrația, îndeosebi cea centrală, de personaje care mai de care mai incompetente: rude, prieteni, amante, uniți “în cuget și-n simțiri” prin devotamentul față de “umbrela” PSD care-i apără de intemperii, oricât ar fi de leneși, de hoți sau de neghiobi.

Pentru a le plăti salarii uriașe, guvernul socialist a împrumutat până acum, doar în acest an, 8 miliarde de euro!
România tocmai a depășit 100 de miliarde de euro datorie, iar în prezent doar dobânzile plătite înseamnă câteva miliarde de euro pe an. De când sunt la guvernare, de aproape 3 ani, PSD-ALDE au îndatorat românii cu aproximativ 30 de miliarde de euro. Practic, ei s-au împrumutat în perioadă de creștere economică mai mult decât s-a împrumutat guvernul Boc în condiții de criză internă și globală.

Pe de altă parte, ca un gest de disperare, Eugen Teodorovici a depus un proiect de lege ce vizează impozitarea bacșișului. Chiar așa?! După ce că încurcă mediul privat prin tot felul de piedici birocratice, inclusiv prin taxare, pesediștii au ajuns să se uite cu jind la bacșișul unor persoane, în general tineri și tinere, care muncesc din greu!

Nu le este rușine?! Chiar nu le este rușine să-i șicaneze într-una pe românii care muncesc?

Ce-ar fi, domnilor pesediști, să terminați cu furăciunile, cu pensiile nesimțite și cu contractele cu dedicație date prietenilor de partid? Ce-ar fi să vă trimiteți “protejații” buni la nimic să muncească?
S-ar putea să aveți surpriza să constatați că, în astfel de condiții, ne ajung banii!

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.