Nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a lovit o căruță

La data de 22.08.2019, în jurul orei 22:50, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, jud. Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe banda II a străzii Calea Zarandului, din municipiul Deva, din direcția Arad către Simeria, la ieșirea din sensul giratoriu din zona unui magazin de materiale de construcţii, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a lovit o căruță (în care se aflau mai multe persoane), care circula în sensul giratoriu, fiind condusă de un tânăr de 18 ani, din Deva.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a patru bărbaţi (cu vârste cuprinse între 19 şi 51 de ani, toţi din judeţul Mureș), pasageri în căruță.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare.

 Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă, de asemenea, conducătorilor de autovehicule, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!

 

 IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.