Nu se mai găsesc constructori

Contractele de lucrări din județul Hunedoara sunt puse sub semnul întrebării din cauza lipsei constructorilor. De această dată, nu se găsește o firmă de profil care să execute lucrările la drumul ce ar trebui să facă legătura între Valea Jiului și Herculane.

Nici o firmă nu s-a prezentat la licitația organizată de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, pentru adjudecarea contractului de execuție a lucrărilor la drumul național 66 A, Uricani-Băile Herculane, astfel că licitația va fi reluată.

De 307.506.000 lei este nevoie pentru continuarea lucrărilor la DN 66A Câmpu lui Neag – Herculane. Guvernul a aprobat în luna aprilie indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Drum de legătură DN 66A km 47+600 – km 66+204, Câmpu lui Neag – Cerna”, judeţul Gorj.

Colaborator

 

Un comentariu la „Nu se mai găsesc constructori

  • 10 septembrie 2019 la 20:35
    Permalink

    Nu cred , este ceva putred , cred ca ne minte pe noi cei din Valea Jiului asa cum ne mint si cu DN 7A (Cheile Jietului) unde ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *