Numărul accidentelor rutiere grave din minivacanţa de Rusalii, mai mic decât în aceeaşi perioadă a anului trecut

Numărul accidentelor rutiere grave din minivacanţa de Rusalii a fost mai mic cu 41 decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

„În aceste 3 zile, pe drumurile publice din ţara noastră, s-a înregistrat o scădere a numărului accidentelor rutiere grave (mai puţine cu 44, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut), precum şi a numărului persoanelor rănite grav (mai puţine cu 43 , faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut)”, anunţă IGPR.

Conform Poliţiei, în perioada 05-07 iunie, aproximativ 12.000 de poliţişti au acţionat în teren, zilnic, pentru menţinerea siguranţei publice şi pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Poliţia recomandă tuturor şoferilor să circule  cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.
”În condiţiile unui trafic aglomerat sau a apariţiei blocajelor rutiere, recomandăm să vă păstraţi calmul, să nu blocaţi intersecţiile şi să nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule”, anunţă Poliţia.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.