Numărul de decese al persoanelor diagnosticate cu coronavirus a ajuns la 40 de cazuri

Alte două decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus – o tânără de 27 de ani şi un bărbat de 71 de ani – au fost anunţate duminică, bilanţul ajungând la 40. Alte 308 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, numărul total ridicându-se la 1.760. Conform datelor prezentate duminică, alţi 38 de pacienţi sunt la Terapie Intensivă, 31 în stare gravă. Numărul românilor decedaţi în străinătate din cauza COVID – 19 a urcat la 12 persoane.

Un bărbat, de 71 ani, din judeţul Suceava, contact cu o persoană care a revenit din Austria a decedat duminică, la Secţia ATI A Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca,  În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Rezultatul testării din data de 26 martie a fost pozitiv.  Bărbatul avea o tumora neuroendocrina, hipertensiune arterială şi anevrism de aortă.

Un alt deces este al unei tinere de 27  de ani cu domiciliul în judeţul Botoşani.

În data de 22 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie  a fost  pozitiv. Tânăra, care avea diabet zaharat tip I decompensat., a murit duminică, la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.