O adolescentă de 16 ani a plecat de câteva zile de acasă și nu s-a mai întors

În data de 06.08.2021, în jurul orei 02:00, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03.08.2021, în jurul orelor 03:00, fiica sa, BOBRIC DAMARIS LOREDANA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime aprox.1,70 cm, constituție atletică (circa 50 de kg),  păr lung șaten, ochi verzi,  faţă ovală, cu o cicatrice pe obrazul stâng.

Ca obiecte de vestimentație, la momentul plecării voluntare, minora purta un tricou din material textil de culoare roșu, o pereche de blue-jeans și încălțăminte sport de culoare roz.

Din verificările efectuate, se pare că minora s-ar afla împreună cu prietenul său, în vârsta de 18 ani, din municipiul Vulcan,  fără a se putea stabili, până în prezent,  locația exactă a acestora.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.