O comună hunedoreană achiziționează energie electrică de la Bursa Română de Mărfuri

Comuna Orăștioara de Sus achiziționează energie electrică de pe Bursa Română de Mărfuri. Evitând intermediarii, autoritățile locale vor realiza o economie la bugetul local. Achizița unor astfel de servicii de pe Bursa Română de Mărfuri a devenit o practică avantajoasă, în ultimii ani.

“Preţul energiei electrice active se va păstra nemodificat până la sfârșitul contractului. Furnizorul va livra o cantitate  de energie de 167 MWh pe toată perioada de derulare a contractului, adică un 01.08.2018-31.07.2019. Oferta finală se va face la total cantitate energie electrică de 167 la preţul de bază şi total cantitate energie electrică de 167 MWh la preţul final, care va cuprinde toate cheltuielile aferente serviciilor conexe (transport, distribuţie, sistem şi altele după caz, care se vor explicita), preţul final reprezentând preţul unitar facturat achizitorului. Preţul final nu va conţine accize, taxă de cogenerare de înaltă eficienţă, certificate verzi  şi TVA”, arată documentația întocmită de autoritățile locale din comuna Orăștioara de Sus.

Perioada de furnizare a energiei electrice este: 01.08.2018 – 31.07.2019. Autoritățile achiziționează energia electrică pentru iluminatul public aferent unui număr de șapte puncte de consum.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *