O creșă modernă va fi construită la Petroșani

Licitație pentru realizarea unei creșe la Petroșani. Creșa modernă care va fi construită la Petroșani intră în licitație, ca urmare a documentației complete pe care administrația locală a depus-o la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

„Proiectul investițional a fost deja trimis către Departamentul Achiziții al MDLPA, astfel că la începutul anului viitor va putea fi semnat contractul de execuție. Creșa va avea săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber. De asemenea, energia necesară va fi asigurată parțial din surse regenerabile”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Finanțarea este asigurată, în proporție de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Potrivit ministerului de resort, municipiul Petroșani este singura localitate din județul Hunedoara care se află pe lista creșelor transmise către achiziții în data de 27 decembrie.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.