O femeie a murit într-un accident rutier pe autostrada A1

O femeie a murit în urma unui accident produs, duminică, pe autostrada A1, în zona localităţii Orţişoara din judeţul Timiş, iar o altă persoană este transportată la spital cu răni grave. Traficul rutier este blocat pe sensul spre Arad, iar la locul accidentului a sosit şi elicopterul SMURD.

Potrivit ISU Timiş, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11.10, iar un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat producerea acestuia.
”A fost alertat Punctul de Lucru Pişchia si Detaşamentul 1 de Pompieri Timisoara si trimiterea la locul intervenţiei a următoarelor forte si mjloace: o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD tip B, o ambulanţă SAJ Timiş cu medic. De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.
Potrivit sursei citate, trei persoane au fost implicate în accident.
”La sosirea la locul intervenţiei, dupa efectuarea recunoaşterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme implicate în coliziune. O persoană de sex feminin este încarcerată şi decedată. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Din celelalte 2 persoane în viaţă,  una are nevoie de îngrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la faţa locului”, transmite ISU Timiş.
Traficul este blocat pe sensul de mers către Arad.
Urmează ca Poliţia să stabilească exact cum a avut loc acest accident rutier şi cine se face vinovat de producerea lui.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.