CRIMĂ! Mama și-a ucis fiul

UPDATE: Femeia a fost reținută pt 24 de ore și va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunerea de arestare preventivă.

O femeie din municipiul Lupeni și-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani. Tot ea este cea care a sunat la Poliție și a anunțat incindentul. Teribila întâmplare s-a petrecut, în cursul acestei dimineți, în jurul orei 5:30, iar femeia a sunat la Poliție abia la ora 17:43.

“Astăzi, la ora 17.43, o femeie din mun. Lupeni a apelat nr. 112, reclamând faptul că în cursul dimineții (conform declarațiilor femeii, în jurul orei 5:30) și-a injunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict ce a avut loc în locuința acestora. Echipa operativă deplasată la fața locului efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale. În momentul de față părinții victimei se afla în custodia poliției, fiind audiați în cauză”, arată IPJ Hunedoara.

Femeia suspectată de uciderea fiului său este asistentă medicală la Spitalul municipial din Lupeni în cadrul secției de pediatrie.

Revenim cu detalii

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.