O manevră greșită a băgat doi oameni în spital

Două persoane din Simeria au fost transportate la spital, în urma unui eveniment rutier care a avut loc, marți, în jurul orei 15:00, pe DN7. Conducătorul auto însoțit de o pasageră, a fost nevoit să tragă de volan pentru a evita impactul frontal cu remorca unei autoutilitare ce a intrat pe contrasens. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, șoferul autoutilitarei, a pierdut controlul volanului.

„În data de 25.08.2020, ora 15:19, Poliţia Oraşului Simeria, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 7 Km.380+818 m, s-a produs un eveniment rutier cu mai multe victime.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Oraștie, în timp ce conducea o autoutilitară, tractând o remorcă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (ploaie torenţială), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, remorca a pătruns pe sensul opus de mers, obligând conducătorul unui autoturism, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Simeria, să efectueze manevre de evitare a coliziunii frontale, manevre care au dus la răsturnarea autoturismului în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Simeria, în calitate de pasageră, ocupantă a locului dreapta faţă. Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.