Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

La data de 29.01.2021, în jurul orei 16:40, un bărbat de 39 de ani, din municipiul  Hunedoara, a fost depistat în trafic de poliţişti, pe raza municipiului  Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării bărbatului, aparatul alcooltest a indicat o concentrație de  0,95 mg/l, alcool în aerul expirat.

În data de 29.01.2021, în jurul orei  14:55, polițiștii Biroului Rutier Orăștie au depistat în trafic autoturismul condus de  un bărbat  de 31 de ani, din Orăștie.

Din verificările efectuate în bazele de date, polişţiştii au stabilit că bărbatul  nu deține permis de conducere.

În data de  30.01.2021, în jurul orei 19:00, poliţiştii unei patrule de poliție din cadrul Poliției Municipiului Brad au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autovehicul care circula pe strada Republicii, din municipiul Brad.

Cel aflat la volan nu a oprit la semnalele polițiștilor şi a mărit viteza deplasându-se spre strada Horea și apoi pe străzile Morii și Zefirului, unde a fost oprit de echipajul de poliție.

După ce a fost oprit, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 de ani, municipiul Brad, a fost testat  cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge, în vedere stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările au  stabilit că bărbatul în cauză, nu deține permis de conducere.

În data de 31.01.2021, în jurul orei 15:40, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de  37 de ani, din Lupeni, care conducea un autoturism  pe strada Revoluției, din municipiul Lupeni, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În toate  cauzele, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.