O nouă pârtie deschisă în Straja

Având în vedere zăpada care s-a așternut în ultimele ore, reprezentanții Complexului Montana din stațiunea montană Straja informează că pârtia Mutu a fost deschisă. Aceasta este deservită de teleschiul 5, un teleschi de două persoane.

„Cantități însemnate de precipitații sub formă de zăpadă au căzut zilele acestea la Straja. Ninge de mai bine de 24h și s-a depus un strat de 30-50cm de zăpadă naturală, proaspătă. Deschidem pârtia Mutu deservită de teleschiul 5, un teleschi de două persoane. Ne vedem în weekend. Informații de la fața locului puteți urmării zilnic prin intermediul transmisiunilor LIVE pe pagina noastră. Urmează ca mai multe pârtii să fie deschise odată cu creșterea stratului de zăpadă: pe pârtia Baloo în momentul în care temperaturile scad suficient, vom porni instalația de tip lănci, pentru zăpadă artificială, iar pentru pârtia Canal, mai avem puțin de așteptat, iar asta depinde de ninsorile care mai urmează. INFO: în acest weekend sărbătorim ziua mondială a zăpezii, concurs de ski pentru avansați și petrecere la Apres Bar”, arată reprezentanții Complexului Montana din Straja.

Până în acest moment administratorii domeniului schiabil din Straja au făcut eforturi pentru a face zăpadă cu tunurile pentru că vremea nu a fost foarte bună și nu a nins aproape deloc.

 

Monika BACIU

FOTO: Complex Montana Straja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *