O nouă platformă online cu informaţii despre epidemia de coronavirus din România

Guvernul a lansat o nouă platformă online cu informaţii despre epidemia de coronavirus din România, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale. Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţi.

”Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României şi organizaţia neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, informaţiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public şi reprezentanţii media şi face referire la situaţia în desfăşurare determinată de răspândirea infecţiei cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *