Oancea a fost validat în unanimitate drept candidat al PNL la Primăria Deva

Florin Oancea a fost validat drept candidat al PNL la funcția de primar al municipiului Deva de către Biroul Politic Județean. Totodată, de luni, acesta este și președintele organizației municipale PNL Deva, după ce Tiberiu Balint a anunțat, într-o conferință de presă, că își dă demisia.

”În cadrul Biroului Politic Județean, ca urmare al celui de-al doilea sondaj, Florin Oancea a ieșit foarte, foarte bine, pe un trend crescător, spectaculos de la primul sondaj. Se și vede munca pe care a depus-o în aceste trei luni, trei luni și jumătate. Puțină lume știe, a vizitat peste 4.000 de familii din Deva, a vorbit cu dânșii, le-a cerut părerea, a aflat nevoile pe care le are Deva și le-a anunțat intenția lui de a candida. În unanimitate, Biroul Politic Județean a validat propunerea organizației municipale Deva, ca Florin Oancea să fie candidatul Partidului Național Liberal pentru alegerile parțiale, pentru postul de primar din data de 5 noiembrie”, a declarat Lucian Heiuș, liderul organizației județene a PNL.

”De trei luni și jumătate, în fiecare zi, de dimineața până seara, am mers și am discutat cu oamenii. Am făcut o campanie din ușă în ușă. Mă apropii de pragul psihologic de 5000 de apartamente, 5.000 de familii la ușa cărora am bătut. Cu foarte multe dintre aceste familii la care am bătut am discutat. Cunosc problemele reale ale oamenilor, am soluții pentru ele. Vedem cu toții că în Deva lucrurile au stagnat, investițiile nu sunt cele pe care ni le dorim, municipalitatea are la dispoziție fonduri atât din bugetul local, cât și din fondul împrumuturilor, n-a reușit să consume acești bani pe proiecte”, a precizat și Florin Oancea (foto mijloc).

În cadrul aceleiași conferințe, Tiberiu Balint și-a anunțat demisia din funcția de președinte al organizației municipale: ”Astăzi, eu am decis să renunț la funcția de președinte al PNL Deva și sunt convins că această funcție trebuie ocupată de către candidatul PNL la funcția de primar, de către persoana care în sondaje se bucură de încrederea devenilor”.

Lansarea oficială a candidaturii lui Florin Oancea la Primăria Deva va avea loc în data de 12 octombrie.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *