Operaţiunile de căutare, în mediul acvatic pe lacul de acumulare Cinciş, continuă şi astăzi | VIDEO

Echipa de pompieri scafandri ai I.S.U. Hunedoara realizează scufundări la o adâncime de aproape 25 de metri pentru căutarea tânărului de 24 de ani dispărut, ieri, în lac. Scafandrii acţionează într-un mediu ostil cu apa ce nu depăşeşte 10 grade Celsius şi vizibilitate foarte redusă.

Concomitent, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri Hunedoara intervin cu un echipament folosit pentru recupararea victimelor din apă, lansat dintr-o barcă, până la o adâncime de peste 20 de metri.

Reamintim că în cursul zilei de ieri un bărbat, în vârstă de 24 de ani, ce înota în lacul Cinciș a fost văzut dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere.

Pentru că viaţa este cea mai valoroasă, I.S.U. Hunedoara recomandă oamenilor să nu se aventureze la scăldat în lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte iar curenţii foarte puternici şi să nu intre în apa rece înfierbântaţi, după ce au stat mult timp la soare. De asemenea, copiii nu trebuie lăsaţi nesupravegheaţi lângă şi în apă.

ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.