Orban, manifestanţilor de la Parlament: Au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fără frică de Dumnezeu

Liderul PNL Ludovic Orban le-a amintit celor peste 1.000 de simpatizanţi ai partidului adunaţi la Palatul Parlamentului de promisiunile nerespectate ale PSD, afirmând că „au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu”, Cosa Nostra, un grup mafiot care vrea să pună mâna pe stat pentru a subjuga cetăţeanul.

 „Oameni buni care aţi bătut drumul până la Bucureşti, venind din Prahova, Oradea, Dolj, Olt, Mehedinţi, bine aţi venit, bine v-am găsit. De ce sunteţi astăzi aici?”, şi-a început Orban discursul în faţa celor peste 1000 de simpatizanţi PNL aflaţi la Palatul Parlamentului, care au început să scandeze „Jos Guvernul!”.
El a spus că în urmă cu mai puţin de un an, „Dragnea umbla ca Moş Crăciun, promiţând de toate pentru toţi”.
„PSD promite că dă, dar nu ştie decât să ia. Promitea creşterea salariilor de la 1 ianuarie 2018. Ce vor primi? Vor primi transferul contribuţiilor şi în loc să crească salariul cu 25 la sută, va creşte cu 4 la sută. Ăsta este PSD, promite că dă, dar nu are mână decât de luat”, a continuat liderul liberal.
„În mai puţin de un an de guvernare, deşi ciuma roşie a preluat România la cheie, funcţională, cu o imagine bună construită de preşedintele Iohannis, toate speranţele, şansele României au fost dăruite de aceşti nemernici care distrug ţara”, a adăugat el, continuând: „Avem la putere un Cosa Nostra, cu un grup mafiot, care pune mâna pe statul român pentru a subjuga cetăţeanul român, pentru a ataca şansa la o viaţă mai bună a cetăţenilor”.
„Îi deranjează că suntem în UE, că există instituţii europene care le pot pune frână. Nu e departe momentul în care cei care sunt la putere acum sae încerce să ne scoată din UE sau să ne arunce la periferia Europei. (…) Au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu. Dar nu pot face ce vor! În ţara asta, dacă un Guvern atacă democraţia, fiecare cetăţean nu are dreptul de a da jos puterea, ci are obligaţia de a o da jos. Nu ei sunt România, noi suntem România, cei care muncim”, a mai spus Ludovic Orban.
El i-a îndemnat pe manifestanţi să înceapă pregătirile pentru a face un lanţ uman, care să fie de fapt un scut simbolic în jurul Parlamentului.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.