Pădurar agresat fizic de cinci hoți de lemne

În data de 24.03.2021, în jurul orei 18:05, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un pădurar a fost agresat de mai multe persoane pe care le-a surprins în pădure.

La faţa locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat o echipă de intervenție, care a stabilit faptul că pădurarul, în timp ce se afla pe raza localității Bulzeștii de Jos, a surprins 5 persoane care transportau material lemnos (provenit din copaci uscați), cu un atelaj.

Întrebaţi despre provenienţa materialului lemnos, cei 5 au devenit recalcitranţi şi l-au agresat fizic pe pădurar.

După agresiune, văzând că pădurarul apelează numărul de urgenţă 112, cei în cauză  au descărcat și au abandonat materialul lemnos şi au fugit de la fața locului.

În urma cercetărilor, cei cinci (trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 53 de ani şi două femei, în vârstă de 43 şi  45 de ani, din municipiul Brad şi comuna Bulzeștii de Sus) au fost identificați de poliţişti şi ridicaţi de la  domiciliile lor, fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Brad, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și ultraj, iar în urma administrării materialului probator, a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24  de ore, faţă de toţi deci 5 prezumtivi autori ai faptelor.

Cei în cauză  au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva și urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *