Pandemia dă peste cap sesiunea studenților

Cursurile Universității din Petroșani se desfășoară online. Odată cu instituirea stării de urgență și suspendarea cursurilor din învățământul preuniversitar și universitar, elevii și studenții continuă procesul educativ, însă în mediul online. La Universitatea din Petroșani s-a implementat o platformă pentru desfășurarea cursurilor online.

Studenții din anul terminal al Facultății de Mine ar fi trebuit să susțină sesiunea, însă pandemia de coronavirus a dus la amânarea examenelor.

”Deocamdată nu avem probleme deosebite decât la anul IV, anul terminal de la Facultatea de Mine care ar fi trebuit să intre în sesiune la începutul lunii mai, dar o vom decala odată cu ceilalți studenți din anii terminali de la celelalte două facultăți. Cred că vom demara sesiunea undeva la începutul lunii iunie, în funcție și de evoluția pandemiei de coronavirus”, a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul UPET.

Peste 3000 de studenți sunt la Universitatea din Petroșani, aici fiind incluși cei de la studiile universitare de licență, masterat și doctorat.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.