Parcare în locul unei clădiri pericol public

Scheletul blocului ENEL din cartierul Aeroport va fi demolat, acesta reprezentând un real pericol. Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a avut o întâlnire cu proprietarii clădirii. Imobilul se află într-o stare avansată de degradare. Mai mult, aceasta este de fapt doar un schelet, pentru că nici până acum construcția nu a fost finalizată.

”La solicitarea mea, am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții ENEL – proprietarul imobilului, împreună cu reprezentantul constructorului, o societate din București ce se va ocupa de demolare, cărora le-am solicitat toate documentele necesare, astfel încât în cel mai scurt timp să putem să eliberăm autorizația de desființare. În cadrul întâlnirii, s-au discutat și chestiuni legate de procesul de demolare, care se va face pe cheltuiala proprietarului imobilului și cu respectarea tuturor normelor, inclusiv cele de protecție a mediului”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Terenul, care este al municipalității, va primi o altă utilitate, în prima fază aici urmând să fie amenajată o parcare. Construcția respectivă ar fi trebuit să deservească angajații fostului RENEL. De nenumărate ori, autoritățile locale au cerut demolarea clădirii.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.