Parcele din Pasul Vâlcan și-au găsit proprietari

Toate parcelele scoase la licitație de autoritățile locale din Vulcan și-au găsit proprietari. A fost nevoie de circa trei ani și nenumărate proceduri de licitație de concesionare pentru ca terenurile să își găsească proprietari. În cursul zilei de joi a avut loc ultima procedură de acest gen, iar cele nouă parcele de teren situate în satul de vacanță au fost concesionate.

”Am fost surprinși să constatăm că pentru aceste parcele de teren, interesul investitorilor a fost unul foarte mare, pentru fiecare lot având și 4 sau chiar 5 competitori. Cert este că am reușit să atribuim, la un preț foarte bun, toate cele 9 parcele, iar eu cred că este de bun augur faptul că oamenii vor să vină să investească aici și să ajute la dezvoltarea turismului în municipiul Vulcan”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiulu Vulcan.

Prețul de la care a pornit licitația pentru cele 9 parcele de teren de la Pasul Vîlcan a fost stabilit la 2,6 lei/mp, dar în urma licitației  s-a ajuns și la un preț de 8,2 lei/mp. Conform prevederilor din caietul de sarcini al licitației, proprietarii care au câștigat aceste parcele de teren, au la dispoziție un an de zile în care trebuie să înceapă efectiv lucrarea, să întocmească proiectul, să obțină avizele și autorizațiile necesare.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *