Parcul copiilor, loc periculos

Parcul copiilor din orașul Petrila este un loc periculos. La final de vară, locul destinat jocului copiilor și relaxării adulților pare desprins din filmele de groază.

Dacă prin joc și joacă, cei mici se pot dezvolta armonios, la Petrila acest lucru nu pare a fi o regulă. Ba din contră, jocul poate deveni de-a dreptul periculos.

Dotările pentru copii sunt ruginite, rupte, starea acestora nefiind una sigură pentru cei mici. De altfel, nici aleile parcului nu arată prea bine. În acest sens, liberalii din Petrila cer măsuri urgente.

“Parcul Copiiilor Petrila nu doar că este într-o stare deplorabilă, dar a ajuns și un loc periculos pentru copii, datorita nepăsării și non-managementului cu zero resurse de întreținere. Cerem impetuos Primăriei Petrila remedierea tuturor problemelor care pot afecta siguranța copiilor cât și scoaterea acestuia de sub controlul Poliției Comunitare și angajarea unei persoane responsabile cu reparațiile și întreținerea zilnică a Parcului, pentru reducerea costurilor”, arată liberalii din orașul Petrila.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.