Patru dosare penale pentru consum de alcool la volan. O hunedoreancă îi întrece pe toți

În data de 02.11.2019, în jurul orei 13:00, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza municipiului Lupeni, autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din Lupeni. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tot în data de 02.11.2019, în jurul orei 22:10, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pa strada Mureșului, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara. Hunedoreanca a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 1,10 mg/l, alcool în aerul expirat.

La data de 03.11.2019, în jurul orei 04:20, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un tânăr de 24 de ani, cetăţean maghiar, care conducea un autoturism pe raza municipiului Deva, deşi consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 19:45, poliţiştii identificat în trafic, pe raza oraşului Simeria, un autoturism (cu privire la care, în urma verificării în bazele de date au stabilit că avea inspecția tehnică periodică expirată) condus de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a celui aflat la volanul autoturismului, un bărbat de 48 de ani, din Simeria, poliţiştii au stabilit ca acesta prezenta o concentraţie de 0,50 mg/l, alcool pur în aerul pur expirat.

În urma celor constatate, poliţiştii au luat măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare ale maşinii şi a permisului de conducere al bărbatului, care va fi cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *