Patru răniți într-un accident rutier pe drumul Deva-Brad

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul a avut loc, astăzi, la ora 11.40, pe raza comunei Vălișoara. În urma impactului dintre o  autoutilitară, un autotren cu semiremorcă și un autoturism, a rezultat rănirea a patru persoane. Echipajele de pompieri, care au intervenit la fața locului, au costata că victimele implicate în accidentul rutier sunt 2 bărbați și 2 femei. Trei persoane au fost transportate, cu două ambulanțe SAJ și una SMURD, la spitalul din Deva, iar șoferul autocamionului a refuzat transportul la spital.

„La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 11:40, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe DN76, pe raza comunei Vălișoara, a avut loc un accident rutier.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Crișcior, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă din direcția Brad – Deva, a frânat încercând să evite o impactul cu o autoutilitară care circula pe direcția Deva – Brad și era angajată în depășirea unui autoturism, iar timpul frânării a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 40 ani, din comuna Vața de Jos, care circula din direcția Deva-Brad.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autotrenului, a conducătorului autoturismului și a trei pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 40 și 67 de ani.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, precizează IPJ Hunedoara.

Pompierii și echipajele SAJ care s-au întors cu puțin timp în urmă, de la locul accidentului, transmit că, victimele sunt conștiente și cooperante. Zona accidentului a fost asigurată de pompieri.

„Pompierii Detașamentului Deva au fost solicitați, în această după-amiază, să intervină la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, în localitatea Vălișoara.
La fața locului, echipajele pompierilor, polițiștilor și ale SAJ au constatat că în urma coliziunii dintre un camion (neîncărcat) și un autoturism au rezultat 4 victime, neîncarcerate.
Cele 4 persoane, aflate în autoturismul implicat în accident, prezentau traumatisme, dar erau conștiente și cooperante. Victimele, 2 bărbați și 2 femei, au fost transportate la UPU Deva cu 2 ambulanțe SAJ și una SMURD. Șoferul autocamionului a refuzat transportul la spital.
De asemenea, în urma evenimentului rutier, echipajele de pompieri au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, care se impun în astfel de situații.
Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de organele competente”, informează ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *