Târg de oferte educaționale, la Petroșani

Liceele din Valea Jiului își prezintă ofertele în cadrul unui târg. Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Hunedoara în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Hunedoara organizează o nouă ediție a Târgului de oferte educaționale. Evenimentul va avea loc, joi, la Petroșani, dar și în alte două locații din județ.

“Această acţiune vizează promovarea ofertei educaționale din învățământul liceal și profesional de stat din județul Hunedoara pentru anul școlar 2018-2019 și se va desfășura între orele 12.00 – 18.00, după următorul grafic  joi, 10 mai 2018 – Petroşani – Biblioteca Universității Petroșani; vineri, 11 mai 2018 – Deva – Deva Mall, et. 3;  vineri, 11 mai 2018 – Hunedoara – Galeria de Arte din Hunedoara. Cu acest prilej, absolvenţii claselor a VIII-a sunt invitaţi, alături de cadre didactice şi părinţi, să viziteze standurile de prezentare ale unităților de învățământ liceal din județul Hunedoara, pentru a cunoaşte oferta educațională a acestora, resursele şi rezultatele care certifică preocuparea instituţiilor şcolare pentru desfăşurarea unui învăţământ modern, de calitate, în acord cu cerinţele actuale”,  informează Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara.

Unitățile de învățământ liceal se vor preocupa de pregătirea materialelor de prezentare și invitarea agenților economici parteneri, astfel încât standurile de prezentare să ilustreze specificul fiecărei instituții. Fiecare unitate de învățământ își poate prezenta oferta educațională în toate cele trei locații ale târgului.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *