Pensionară, tâlhărită în plină zi

Astăzi, în jurul orei 11:30, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat telefonic de către o femeie în vârstă de 68 de ani cu privire la faptul că un tânăr a prins-o în brațe și i-a sustras telefonul mobil.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că  persoana vătămată se deplasa către intrarea în scara unui bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, moment în care din spatele acesteia a venit o persoană necunoscută de ea care a prins-o cu forță în brațe. Persoana vătămată a declarat că a început să strige, moment în care tânărul i-a dat drumul și a fugit, sustrăgându-i, totodată, un telefon mobil din buzunarul hainei (valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 1.000 de lei).

În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor, în scurt timp poliţiştii au identificat prezumtivul autor al faptei şi au reuşit recuperarea bunului sustras. Cel bănuit de comiterea tâlhăriei este un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *