PENSIONARE CU DOI ANI MAI DEVREME. Senatorul Carmen Hărău a reușit să obțină consens politic pentru reducerea cu doi ani a vârstei de pensionare

Update, ora 10:40 – Contactată telefonic de redacția noastră, senatorul liberal Carmen Hărău a declarat:

„Astăzi în Comisia de muncă a Camerei Deputaților, camera decizională, am repurtat un mare succes care-i va ajuta pe hunedorenii din Valea Jiului, Hunedoara, Deva, Călan, Teliuc, Ghelari, Certej, Băița, Brad, Vețel, Orăștie, Crișcior să se poată pensiona fără penalizare, cu doi ani înainte de împlinirea vârstei standard. De această dată, conștienți că nu pot fura inițiava legislativă și să și-o asume fără a-și atrage dezaprobrea hunedorenilor, colegii parlamentari PSD din județ au acționat solidar.

Proiectul legislativ a trecut astfel pentru vot în Parlament cu susținrea tuturor parlamentarilor din județ.

Totul e bine când se termină cu bine!

Îmi ramâne totuși regretul că a trebuit să consum atât de multă energie pentru a determina un dezondământ fericit si ca această realizare cu consens politic s-ar fi putut realiza înca din anul 2017, dacă PSD nu s-ar fi opus.

Mulțumesc Guvernului Orban, care spre deosebire de fostul ministru PSD, Olguța Vasilescu, a înțeles îndreptățirea hunedorenilor și nu s-a opus proiectului.

Menționez că în această împrejurare contrar așteptărilor mele, domnul Adrian Solomon, președinte al comisiei de muncă, s-a comportat neconflictual.”


Știrea inițială, ora 10:00 – La această oră, senatorul PNL de Hunedoara, Carmen Hărău, se luptă în Comisia de Muncă și Protecție Socială cu deputatul PSD, Adrian Solomon, pentru reducerea cu 2 ani, înainte de termen,a vârstei de pensionare în județul Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *