Sistem de alarmare modern, la Deva

Autoritățile locale de la Deva și-au propus să modernizeze sistemul de alarmare. Astfel, a fost demarată procedura de licitație publică pentru achiziționarea unui sistem centralizat de alarmare publica compus din centrala de înștiințare și avertizare alarmare publică și 20 bucăți cofrete inteligente pentru conectarea sirenelor electrice existente pentru Municipiul Deva. 149.950 de lei este valoarea contractului.

„Având in vedere obiectul contractului, respectiv Furnizare sistem centralizat de alarmare publică compus din centrală de înștiintare și avertizare alarmare publica si 20 bucăți cofrete inteligente pentru conectarea sirenelor electrice existente pentru Municipiul Deva, scopul, respectiv obiectivul general al proiectului, este achiziționarea si instalarea unui sistem modern centralizat de înștiintare oportuna a autorităților si avertizare-alarmare a populației, integrat în Sistemul National de Înștiințare, Alarmare și Avertizare a Populației în scopul evitării surprinderii și al realizării măsurilor de protecție, precum si realizarea mentenanței acestui sistem, anual, în perioada de garanție”, arată documentul.

24 martie este data limită pentru depunerea ofertelor. Sistemul de alarmare al municipiului Deva a fost pus în funcțiune în anul 1981, astfel are o durată de exploatare depășită, iar cheltuielile de modernizare sunt ridicate.

 

Monika BACIU

Un comentariu la „Sistem de alarmare modern, la Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *