D.I.I.C.O.T Hunedoara: Percheziții, arestări și canabis în borcanele de murături

Cultură ilicită outdoor de cannabis descoperită de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. Hunedoara, în urma a trei percheziții efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Hunedoara, au efectuat, la data de 02.10.2018, trei percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Simeria, Șoimuș şi Vălişoara. Activităților investigative sunt circumscrise unui dosar penal ce vizează comiterea de infracţiuni de trafic de droguri de risc.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr din Simeria, împreună tatăl său, a organizat o cultură ilicită outdoor de cannabis. Plantele erau recoltate şi oferite spre vânzare unor consumatori, pe raza localităţilor Deva şi Şoimuş, contra sumei de 50 lei/gram.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de canabis, precum şi echipamente destinate cultivării plantelor.

În baza probatoriului, tânărul din Simeria a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar în cursul acestei zile Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Totodată, tatăl tânărului va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.