Percheziţii la locuinţa unui bărbat după ce acesta a distribuit pe o platformă socială o înregistrare video în care afirma că deţine arme şi muniţii 

Poliţiştii din Cluj au făcut percheziţii la locuinţa uniui bărbat de 32 de ani din Cîmpia Turzii după ce acesta a distribuit pe o platformă socială o înregistrare video în care afirma că deţine arme şi muniţii de care va face uz şi adresa expresii jignitoare la adresa instituţiilor publice. Deşi în urma percheziţiilor nu au fost găsite armele invocate de bărbat, acesta a fost totuşi reţinut pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„La data de 24 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară  în municipiul Câmpia Turzii, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 32 de ani, din Câmpia Turzii. Din cercetări a reieşit faptul că la data de 19 februarie a.c., cel în cauză ar fi realizat un material video pe o platformă de socializare în mediul online, afirmând faptul că deţine arme şi muniţii pe care le va folosi în public, totodată, adresând cuvinte şi expresii jignitoare la adresa instituţiilor publice”, transmite IPJ Cluj.

Cu ocazia percheziţiilor, nu au fost identificate bunuri a căror deţinere e interzisă.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind depus într-un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă”, precizează poliţiştii.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.