Performanța elevilor, premiată de liberalii din Lupeni

Liberalii din municipiul Lupeni îi susțin pe elevii care înregistrează performanțe. De această dată, cei de la PNL Lupeni au premiat o elevă care a reușit să obțină rezultate notabile la olimpiadele școlare.

Diana Rusu, de la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni, care a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Istorie, desfășurată la Drobeta – Turnu Severin a fost premiată de liberalii din Lupeni.

” Pe lângă acțiunile sociale în care suntem implicați, avem plăcerea să răsplătim, într-o mică măsură, munca și perseverența tinerilor din orașul nostru. Mă bucur că am reușit s-o premiem pe eleva Diana Rusu. Studiază la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” Lupeni și a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Istorie (90 puncte din 100) desfășurată la Drobeta-Turnu Severin. PNL Lupeni, cu susținerea doamnei senator Hărău Eleonora Carmen, continuă astfel seria acțiunilor dedicate oamenilor care reprezintă, cu cinste, orașul Lupeni”, a precizat Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni.

Nu este pentru prima dată când cei de la PNL Lupeni au venit în sprijinul elevilor. Și elevii care provin din familii cu probleme financiare au fost ajutați de liberali.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *