Personalul medical de la Călan și Ilia, detașat la SJU Deva

Personalul medical de la spitalele din Călan și Ilia a fost detașat la Spitalul Județean de Urgență Deva. Unitatea de Primiri Urgențe de la Călan s-a închis pentru o perioadă determinată, anunță oficialii administrației locale din Călan, iar personalul este relocat la Spitalul Județean de Urgență Deva pentru a-i putea trata pe cei infectați cu COVID-19. La fel se întâmplă și la Ilia.

UPU Călan s-a închis din dispoziția conducerii Spitalului Județean de Urgență Deva, instituție de care aparține secția de primiri-urgențe din Călan.

 „Stimaţi cetăţeni ai oraşului Călan, având în vedere situaţia epidemiologică de pe teritoriul României, în contextul infectării (COVID-19) cu noul coronavirus (2019-nCoV), administraţia publică a oraşului Călan continuă eforturile coordonate pentru combaterea răspândirii acestui coronavirus şi pentru protejarea cetăţenilor din UAT Călan. În acest sens, vă informăm: ca urmare a dispoziţiei conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Unitatea de Primiri Urgenţă de la Călan se închide pe perioadă nedeterminată, personalul de aici fiind necesar la Deva. Urgenţele medicale care apar, vă rugăm să le semnalaţi la numărul de urgenţe naţional 112, cazurile urmând a fi preluate de ambulanţe de la Spitalul Municipal Hunedoara”, arată o informare a primaului orașului Călan,  Adrian Filip Iovănesc.

Și activitatea de la unitatea de primiri- urgențe din Ilia a fost suspendată începând de astăzi, iar personalul medical a fost detașat la cel mai mare spital din județ.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *