Peste 7 milioane de lei pentru modernizarea sediului vechi al Școlii Gimnaziale IG Duca din Petroșani

Administrația locală din Petroșani a scos la licitație contractul de Execuție lucrări în cadrul proiectului strategic cu numărul C5-B2.1.a-34, având ca obiectiv „Creșterea eficienței energetice în clădirea publică cu destinație de unitate de învățământ din Municipiul Petroșani – Școala Gimnazială I.G. Duca – sediul vechi”.

Valoarea totală a contractului de lucrări este estimată la 7.277.173 lei și este finanțată în întregime prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul vizează modernizarea și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii Școlii Gimnaziale I.G. Duca, contribuind astfel la crearea unui mediu optim pentru procesul de învățământ.

Prin această inițiativă, administrația locală își propune să aducă clădirea școlii la standarde energetice ridicate, asigurând un confort termic adecvat în timpul iernii și verii, precum și reducerea consumului de energie. Acest proiect face parte din eforturile continue ale autorităților locale de a moderniza infrastructura educațională și de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunității.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *