Descoperă și câștigă în Valea Jiului! Concurs pentru iubitorii muntelui

Într-o inițiativă dedicată pasionaților de munte și natură, Parcul Național Retezat aduce în atenția voastră un concurs captivant, menit să recompenseze experiențele voastre unice în minunata Vale a Jiului!

Dacă ai explorat vreodată frumusețile Văii Jiului, acum este momentul să împărtășești cu noi poveștile tale și să ai șansa de a câștiga premii incitante. Tot ce trebuie să faci este să completezi chestionarul nostru dedicat experiențelor turistice din Valea Jiului.

Mai multe premii sunt puse la bătaie pentru toți cei care iubesc muntele. Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați un chestionar și puteți fi printre câștigători.

„Dacă ați explorat frumusețile Văii Jiului, avem o veste faină pentru voi! Participând la chestionarul despre experiențele turistice din Valea Jiului, aveți șansa de a câștiga premii captivante! Premiile includ: ski pass pentru o zi întreagă într-una dintre stațiunile din zonă; cazare gratuită pentru 2 persoane; tură gratuită cu bicicleta electrică…și multe altele! Dacă ați savurat zăpada în Straja sau Parâng, sau ați făcut drumeții în Parcul , vrem să auzim de la voi! Experiențele și părerile voastre sunt vitale pentru cei din societatea civilă a regiunii, pentru a îmbunătăți serviciile turistice”, informează reprezentanții Parcului Național Retezat.

Chestionarul poate fi accesat în următorul link:

Satisfacția turiștilor privind serviciile turistice din Valea Jiului (addxt.com)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *