Peste 80 de polițiști, jandarmi și pompieri veghează alegerile de duminică

Oficialii Inspectoratului de Poliție al județului Hunedoara anunță că, duminică, peste 80 de polițiști, jandarmi și pompieri sunt în misiune, azi, pentru a veghea buna desfășurare a procesului electoral în Lupeni și comuna Sălașu de Sus.

Redăm mai jos comunicatul integral al IPJ Hunedoara:

”I.P.J. Hunedoara, în cooperare cu celelalte instituţii de aplicare a legii,  a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale parţiale din data de 11 iunie 2017, în cele două localităţi din judeţ (municipiul Lupeni şi comuna Sălaşu de Sus). Aceste măsuri urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al poliţiştilor.

Una dintre priorităţile acestei perioade este organizarea în bune condiții a alegerilor locale parţiale, sens în care peste 80 de poliţişti, jandarmi şi pompieri hunedoreni sunt angrenaţi în misiuni, astăzi, pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral. Poliţiştii hunedoreni vor desfășura activități specifice, în vederea asigurării ordinii publice și a gestionării posibilelor incidente cu caracter electoral.

De asemenea, 36 de polițiști şi 24 de jandarmi vor sigura măsuri de pază şi protecţie la cele 28 de secții de votare, amplasate în cele două localități  în care se organizează alegeri locale parţiale, precum şi la Birourile Electorale de Circumscripţie.

Alţi 60 de poliţişti şi jandarmi se vor afla în stradă, pe toată perioada desfăşurării procesului electoral, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

Pe perioada campaniei electorale, în judeţul Hunedoara,  nu s-au înregistrat sesizări privind incidente electorale, care să facă obiectul cercetării IPJ Hunedoara.

Informații pe care trebuie să le cunoașteți:

Aveţi dreptul la vot dacă aveţi 18 ani împliniți și nu v-a fost interzisă exercitarea acestui drept prin hotărâre judecătorească definitivă.

Puteți vota între orele 07.00 și 21.00”.

 

 

sursa foto: Ziarul Olteniei

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *