Petrecere privată la Hațeg, oprită de polițiști

În data de 24.01.2021, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o adresă din localitate (locuință privată) avea loc o petrecere în spațiu închis la care participau aproximativ 50 de persoane.

„În cel mai scurt timp, a fost constituit un dispozitiv de ordine și siguranță publică format din polițiști din cadrul Poliției Orașului Hațeg, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara și ai Grupării Mobile de Jandarmi din cadrul IJJ Hunedoara, care s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, stopând evenimentul și legitimând participanții. În urma intervenției, s-a stabilit că patru persoane (în vârsta de 8, 15, 30 și 35 de ani) aflate în carantină, participau la evenimentul respectiv (organizat în cinstea revenirii acestora din UK)”, a comunicat IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, participanții au fost identificați și urmează a fi sancționați contravențional.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *